Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2016

Μεγάλη συναυλία στα Γιαννιτσά με Γαλάνη - Τσαλιγοπούλου - Νέγκα

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ Δήμητρα Γαλάνη – Ελένη Τσαλιγοπούλου – Γιώτα Νέγκα ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Η ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. 
 
σας καλεί στη μεγάλη γιορτή για το λαϊκό τραγούδι. Με τρεις γυναίκες, εξαιρετικές ερμηνεύτριες που θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου. Η Δήμητρα Γαλάνη, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και η Γιώτα Νέγκα, με ξεχωριστές διαδρομές, ενώνουν τις φωνές τους παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα βασισμένο στο λαϊκό τραγούδι. Μια μαγική παράσταση όπου όλα και όλοι έχουν λόγο. Χατζιδάκις, Θεοδωράκης, Τσιτσάνης, Παπαϊωάννου, Ξαρχάκος, Λοΐζος, Ζαμπέτας, αλλά και Καλδάρας, Μητσάκης, Πάνου, Μούτσης, Σπανός, Νικολόπουλος. Δίπλα στους μεγάλους δημιουργούς, σμυρναίικα, παραδοσιακά και σύγχρονα τραγούδια, βρίσκουν τη θέση τους με τρόπο μαγικό. 
 
Οι τρεις κυρίες, με σεβασμό και μοναδικές φωνές, τραγουδούν αυτά που διατηρεί μέσα μας η μνήμη, τραγούδια που άντεξαν στο χρόνο, στις αυθεντικές τους εκτελέσεις και σε διασκευή. Μαζί τους στη σκηνή μια ομάδα 9 εξαιρετικών μουσικών που ενώνει την Ανατολή με τη Δύση και δένει τα τραγούδια μεταξύ τους. Οι ίδιες οι ερμηνεύτριες μας υποσχέθηκαν ότι η παράσταση θα είναι μια μεγάλη γιορτή της μουσικής στο Ανοιχτό Θέατρο της πόλης των Γιαννιτσών. Μια γιορτή που δεν πρέπει να χάσει κανείς. Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου στις 9 το βράδυ, στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών. 
 
Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση 13€ (Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών – ισόγειο – Καθημερινά από τις 09.00π.μ. – 19.00μ.μ.) Ταμείο 15€ (πριν την συναυλία – Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *