Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Και ο Γρηγόρης Προύντσης στον Εδεσσαϊκό

Σε μια ακόμα μεταγραφή προχώρησε η διοίκηση των Πρασίνων πριν από λίγο.Πιο συγκεκριμένα ο Εδεσσαικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γρηγόρη Προύντση.


Ο νεαρός αμυντικός μέσος που γεννήθηκε στις 24 Νοεμβρίου του 2000 είχε ενταχθεί με την υπόλοιπη ομάδα από τις αρχές της προετοιμασίας συμμετέχοντας παράλληλα και στα φιλικά.Κάποιες τυπικές λεπτομέρειες εμπόδιζαν την μεταγραφή που πλέον ξεπεράστηκαν και ο Προύντσης ανήκει από σήμερα και επίσημα στον Εδεσσαικό.Ο Γρηγόρης ξεκίνησε τo ποδόσφαιρο σε ηλικία μόλις 8 χρονών από τις ακαδημίες του Εδεσσαικού.Στα 10 του χρόνια μεταπήδησε στον 'Αρη Θεσσαλονίκης όπου αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής των Κιτρίνων για 7 χρόνια.Αγωνίζεται κυρίως στα χαφ διαθέτοντας άριστη τεχνική κατάρτηση.Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του πριν από λίγο μας δήλωσε πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που ήρθε στον Εδεσσαικό.Θα προσπαθήσει να δικαιώσει του ανθρώπους που τον πίστεψαν ενώ δηλώνει πως θα κάνει τα πάντα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους και να ανεβεί κατηγορία.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *