Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Εγγραφές στο ΔΙΕΚ Βοηθών Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας του Νοσοκομείου Έδεσσας

Οι εγγραφές για το Α΄και Γ΄Εξάμηνο στο ΔΙΕΚ Βοηθών Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας του Νοσοκομείου Έδεσσας για το διδακτικό έτος 2016-17, θα αρχίσουν την 1η Σεπτεμβρίου 2016 και θα ολοκληρωθούν την15η Σεπτεμβρίου 2016.


Δικαίωμα εγγραφής επίσης για το Γ΄Εξάμηνο έχουν οι απόφοιτοι των ΕΠΑΣ, ΤΕΕ Β΄Κύκλου, ΕΠΑΛ ειδικότητας Βοηθών Νοσηλευτών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για περισσότερες πληροφορίες με τη γραμματεία του ΔΙΕΚ από την 1η Σεπτεμβρίου τις εργάσιμες ημέρες και από τις 8πμ-2μμ στο τηλ.2381022340 (Φιλίππου 37-Παλαιό Νοσοκομείο).

Εκ του ΔΙΕΚ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *