Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάρκος Μπόλαρης στο Δήμο Αλμωπίας

Τον Δήμο Αλμωπίας επισκέφθηκε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάρκος Μπόλαρης συνοδευόμενος από τον Βουλευτή κ. Γιάννη Σηφάκη, στα πλαίσια της περιοδείας που πραγματοποίησε στην Πέλλα το Σάββατο 24/9/2016.
Στο Δημαρχείο τον υποδέχτηκαν ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος με τους συνεργάτες του. Εκεί πραγματοποιήθηκε γόνιμος διάλογος και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον αγροτικό κόσμο της περιοχής μας, όπως το ζήτημα που έχει προκύψει τα τελευταία χρόνια με τους βοσκότοπους αλλά και τις σημαντικές φθορές που έχει υποστεί η αγροτική οδοποιία από τις κακοκαιρίες. Παράλληλα, συζητήθηκε η ένταξη μελετών για έργα που θα βελτιώσουν τις συνθήκες για τους αγρότες και θα συμβάλουν στην προστασία του περιβάλλοντος. 
Ο Υπουργός στον επίλογό του έκανε λόγο για «ανοιχτούς ορίζοντες και ανοιχτά μυαλά» ώστε να πάει μπροστά ο αγροτικός τομέας, ενώ αναφέρθηκε σε καινοτόμες δράσεις που θα βελτιώσουν τις συνθήκες και ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του για την υποδοχή τονίζοντας ότι η πόρτα του γραφείου του είναι πάντοτε ανοιχτή για την επίλυση ζητημάτων που αφορούν τον τόπο μας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *