Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Η βραβευμένη συγγραφέας Φωτεινή Κωνσταντοπούλου στην πόλη της Έδεσσας

Την πόλη της Έδεσσας θα επισκεφθεί την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου και Σάββατο 01 Οκτωβρίου η βραβευμένη από την Ύπατη Αρμοστεία του Ο.Η.Ε. συγγραφέας παιδικών βιβλίων Φωτεινή Κωνσταντοπούλου, για να παρουσιάσει το καινούριο της βιβλίο "Ο ΤΥΡΟΚΟΦΤΕΡΟΣ", εκδόσεις ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ, σε μικρούς και μεγάλους φίλους.


Ο Τυροκοφτερός είναι ένα πανέξυπνο, νοστιμότατο και κατακίτρινο τριγωνάκι τυρί, , που σε ενημερώνει για ολόκληρη τη διαδικασία της γέννησής του, εχμμ, της παραγωγής του ήθελα να γράψω! Ένας σύγχρονος τρόπος να μάθεις την ιστορία, την χρησιμότητα του τυριού, συνταγές, συμβουλές και παιχνίδια. Απολαυστικότατο όσο και μια φέτα τυρί με πανέξυπνους διαλόγους, μεγάλη φαντασία και ροή που δεν κομπιάζει πουθενά.






Ήρωας ολοζώντανος που μιλάει, αστειεύεται, ξεκαρδίζεται, αναρωτιέται και γεμίζει δράση κάθε σελίδα, από αυτή την αναγκαία που θα συνεπάρει κάθε μικρό αναγνώστη και θα τελειώσει το βιβλίο μέχρι να πεις κύμινο! Ευρηματικότατο, ευφυές και με πάρα πολύ χιούμορ. Απίστευτο ζωντάνεμα χαρακτήρων που δεν τους έχουμε συνηθίσει αν πρωταγωνιστούν σε παιδικά βιβλία.
Ακούς μαμά και μπαμπά; 

Αναζητήστε την περιπέτεια του Τυροκοφτερού! Θα γελάσετε πολύ και θα εκπλαγείτε με τι πόσο απλό είναι ένα τυρί να γίνει …διάσημο, αρκεί να έχει πολύ φαντασία η συγγραφέας του. 

Α, ναι ,μην ξεχάσετε τη συγγραφέα θα τη συναντήσετε το Σάββατο 10:00 - 12:00 στο βιβλιοπωλείο Κράλλη, Αγίου Δημητρίου 39, Έδεσσα, στον χώρο του βιβλιοπωλείου για να γνωριστείτε, να ανταλλάξετε απόψεις, ενώ θα υπογράφει αντίτυπα του πανέξυπνου ΤΥΡΟΚΟΦΤΕΡΟΥ. Θα έχει προηγηθεί μια Παρασκευή γεμάτη τυροπαιχνίδια σε σχολεία και ιδιωτικά εκπαιδευτήρια.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *