Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Το κουδούνι κτύπησε στο Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο της Αριδαίας

Άλλη μια σχολική χρονιά άρχισε για τους ενήλικες κυρίως , αλλά και τους ανήλικους μαθητές/τριες του Εσπερινού ΕΠΑΛ Αριδαίας, με τον Αγιασμό που τέλεσε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Αλμωπίας πατέρας Στέφανος, ο οποίος ευχήθηκε στους μαθητές/τριες ευόδωση των εκπαιδευτικών στόχων και των προσδοκιών τους, μέσα σε πνεύμα αγάπης , αλληλεγγύης και πίστης στον Θεό. 
 
Η παιδαγωγική υπεύθυνη του σχολείου σχολική Σύμβουλος Κα Παπαδάκη Αντ. στην σύντομη παρέμβαση της συνεχάρη τους μαθητές και μαθήτριες για την επιλογή τους να φοιτήσουν στο σχολείο ,ευχήθηκε καλή πρόοδο και υποσχέθηκε ουσιαστική εκπαιδευτική –παιδαγωγική στήριξη στα πλαίσια των καθηκόντων της στην αξιέπαινη προσπάθεια των ενήλικων κυρίως μαθητών/τριων που παρά τις δύσκολες συνθήκες επιλέγουν την εκπαίδευση ως μέσο επαγγελματικής και προσωπικής βελτίωσης. Ο Διευθυντής του σχολείου καλωσόρισε τους νέους/ες μαθητές και μαθήτριες και τους διαβεβαίωσε ότι το σχολείο ,με την στήριξη της πολιτείας και της τοπικής αυτοδιοίκησης , θα σταθεί αρωγός στις εκπαιδευτικές τους προσδοκίες μέσα σε κλίμα υποστήριξης , αλληλεγγύης και κατανόησης για τον κάθε μαθητή και μαθήτρια. 
 
Ο Διευθυντής Όρλης Στέλιος

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *