Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Δήλωση Δημάρχου Αλμωπίας κ. Μπίνου για τα κρούσματα δηλητηρίασης σκύλων

Ενημερώθηκα από κατοίκους της Δωροθέας ότι υπήρξαν για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κρούσματα θανάτωσης σκύλων με φόλες. 


Τη στιγμή που ο Δήμος Αλμωπίας έχει ξεκινήσει μία σημαντική προσπάθεια με τη δημιουργία ενός χώρου που θα φιλοξενήσει αδέσποτα ζώα που παρουσιάζουν επιθετική συμπεριφορά, τη στιγμή που προσπαθούμε μέσα από προγράμματα στειρώσεων και εμβολιασμών να αντιμετωπίσουμε το ζήτημα, υπάρχουν κάποιοι απάνθρωποι συμπολίτες μας που δρουν μέσα από τέτοιες συμπεριφορές. ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ως Δημοτική Αρχή όλα αυτά τα κρούσματα και τις επόμενες ώρες σκοπεύω να έρθω σε επικοινωνία με τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας για να ενημερωθώ εκτενέστερα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *