Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Α' Διαβούλευση ΔΕΥΑ Αλμωπίας

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΥΔΡΕΥΣΗΣ-ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ
ΑΛΜΩΠΙΑΣ

#1η _Διαβούλευση_ΔΕΥΑ_Αλμωπίας

Για πρώτη φορά πραγματοποιείται σειρά Διαβουλεύσεων από την Δ.Ε.Υ.Α Αλμωπίας με διάφορους φορείς ξεκινώντας με την σημερινή πρόσκληση με όλα τα τοπικά συμβούλια του Δήμου μας ώστε να ξεκινήσει μια ουσιαστική συζήτηση με θέματα που απασχολούν χρόνια την επιχείρηση αυτή.

Συνέχεια στην ενημέρωση έχει η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης , έπειτα το Δημοτικό Συμβούλιο με μοναδικό θέμα συζήτησης για την Δ.Ε.Υ.Α ώστε να καταλήξουμε στην Γενική Συνέλευση με όλους τους πολίτες του Δήμου Αλμωπίας που εκεί αναμένεται να δοθούν απαντήσεις σε πολλά κρίσιμα ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία της Δ.Ε.Υ.Α και πως η επιχείρηση αυτή έφτασε σε σημείο να αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα αλλά και με ποιον τρόπο θα μπορέσει να ανακάμψει και να αναβαθμιστεί. 

Συγκεκριμένα, στόχος των συνεχόμενων διαβουλεύσεων και τέλος η διαβούλευση με τους πολίτες είναι να ενημερώσουμε για την αξία του νερού, για τον τρόπο λειτουργίας της επιχείρησης καθώς και των υποχρεώσεων προς τους πολίτες , αλλά να ενημερωθούν και για τις υποχρεώσεις που έχουν οι ίδιοι οι πολίτες προς την Δ.Ε.Υ.Α. ώστε να μπορεί να αντιληφτεί ο κάθε πολίτης τον ανταποδοτικό τρόπο λειτουργίας μιας επιχείρησης που εργάζεται για την ορθολογική διαχείριση του νερού για τον πολίτη 

Επίσης, θα μιλήσουμε για την επίλυση των προβλημάτων σε σχέση με σημαντικά ζητήματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε για θέματα ύδρευσης και αποχέτευσης σε συνάρτηση με την ισότιμη μεταχείριση των πολιτών στα πλαίσια της ανταποδοτικότητας. 

Έπειτα, θα συζητήσουμε για την τιμολογιακή πολιτική της επιχείρησης και την αποκατάσταση των αδικιών για όλους ,καθώς και την αλλαγή του κανονισμού δικτύου ύδρευσης, βάση των αναγκών που προκύπτουν για την εξέλιξη, αναβάθμιση και ευελιξία του τρόπου λειτουργίας της Δ.Ε.Υ.Α. 

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε τις βάσεις για μια σύγχρονη Δ.Ε.Υ.Α όπως προτάσσουν οι δύσκολοι & απαιτητικοί καιροί στα πλαίσια της ισότιμης αντιμετώπισης προς όλους τους πολίτες για την αποκατάσταση των αδικιών και την εξέλιξη και αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών για όλους.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *