Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Δήμος Αλμωπίας: Εργασίες συντήρησης στο οδικό δίκτυο του Βορεινού

Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης του οδικού δικτύου από τον Δήμο Αλμωπίας. Χθες τα μηχανήματα εργάστηκαν στο Πευκωτό. 


Σήμερα συνέχισαν στο Βορεινό όπου ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος μαζί με τον Πρόεδρο κ. Βασίλη Ματζηρίδη και τον Τοπικό Σύμβουλο κ. Γιώργο Τσαπράζη ξεναγήθηκε στο χωριό και παρακολούθησε την εξέλιξη των εργασιών. Ήδη έχει καλυφθεί ένα μεγάλο μέρος των λακκουβών και οι εργασίες θα συνεχιστούν τις επόμενες μέρες στο Βορεινό ώστε να ολοκληρωθεί η παρέμβαση που δίνει λύσει σε ένα μεγάλο πρόβλημα που αντιμετώπιζαν οι κάτοικοι του χωριού. 


Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος παρακολούθησε τις εργασίες και έκανε την εξής δήλωση: «Σήμερα επισκέφθηκα το Βορεινό, όπου πραγματοποιείται μία πολύ σημαντική παρέμβαση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο και το Τοπικό Συμβούλιο για την άψογη συνεργασία. Σήμερα έπεσε άσφαλτος μετά από πολλά χρόνια στο Βορεινό και θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα χωριά. Το οδικό δίκτυο εντός των οικισμών ήταν άθλιο. Πλέον η εικόνα αλλάζει με την καθοριστική παρέμβαση της δικής μας Δημοτικής Αρχής. Είναι ενδεικτικό ότι οι κάτοικοι μας πλησιάζουν και μας εκφράζουν το παράπονό τους που τόσα χρόνια ένιωθαν παραμελημένοι, ενώ παράλληλα μας ευχαριστούν γι’ αυτή μας την ουσιαστική παρέμβαση. Όσο περνά ο καιρός, κατανοώ τον πραγματικό λόγο που τα μέλη της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής μας κατακρίνουν για τις φωτογραφίες που παρουσιάζουμε καθημερινά: Τρομάζουν και οι ίδιοι με την εικόνα που μας παρέδωσαν».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *