Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Μακεδονικός Έδεσσας - ΠΑΟ Κερασιάς 1-1

Τον πρώτο του βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα κατέκτησε ο Μακεδονικός Έδεσσας απέναντι στην αξιόμαχη ομάδα της Κερασιάς στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής.

Σε έναν ανοιχτό αγώνα με πολλές φάσεις για τις δύο ομάδες οι βυσσινί είχαν καλή απόδοση και θα μπορούσαν να πετύχουν ακόμα και την νίκη αν ήταν πιο αποτελεσματικοί. Στο πρώτο ημίχρονο η κάθε ομάδα είχε από ένα δοκάρι με τον Μπογδάνη οι γηπεδούχοι και με τον Στογιάννη οι φιλοξενούμενοι, ενώ σε δύο ακόμα φάσεις ο τερματοφύλακας της Κερασιάς κατάφερε να σταματήσει τον Μπογδάνη και τον Τζηκόπουλο που βρέθηκαν σε θέση τετ-ατέτ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μακεδονικός κυκλοφόρησε καλά την μπάλα και ευτύχισε να προηγηθεί στο 64' με τον Μπογδάνη ύστερα από σέντρα-σουτ του Βαρτέσκα και ασταθή απόκρουση του Παπαδημητρίου. Οι φιλοξενούμενοι όμως αντέδρασαν και πέτυχαν το γκολ της ισοφάρισης στο 74' με τον Πασσαλή μετά από ωραία παράλληλη μπαλιά του Μάντη Δ. Στο υπόλοιπο διάστημα μέχρι το τέλος του αγώνα δεν υπήρξε κάποια αξιόλογη φάση και έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς της ισοπαλίας.

Αυτό ήταν το πρώτο θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Μακεδονικού, το οποίο γεμίζει αισιοδοξία και όρεξη για ακόμα περισσότερη δουλειά στην συνέχεια.

Η διαιτησία των Τρυψιάνη-Τετραγώνη-Σιώνη Β. ήταν καλή χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα.
Μακεδονικός Έδεσσας: (Πεχλιβάνης) Ροδίντσης, Βαρτέσκας (87' Λατίφι), Σουλιώτης, Καλογιάννης, Ρέτζιας, Τζηκόπουλος, Μπογδάνης (70' Καράχατζης), Παγιούλας, Χαραλάμπους, Περδικόπουλος, Στανίσης (40' λ.τ. Μαδεντζόγλου).

ΠΑΟ Κερασιάς: (Σιάμος) Παπαδημητρίου, Πατσούκας, Μάντης Ε., Γουλάκης Χ., Πασιαλής Α., Πασσαλής, Μάντης Δ., Πασιαλής Αν., Στογιάννης (32' Ουρούμης, 88' Γουλάκης Ν.), Τράϊος, Βασιλείου.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *