Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Σπάνιες εικόνες από τα 6 είδη εξαφανισμένων ζώων από το 1900 [ΒΙΝΤΕΟ]

Σύμφωνα με τον οργανισμό WWF χρειάστηκαν μόλις 40 χρόνια για να εξαφανιστεί το 58% των σπονδυλωτών του πλανήτη μας (Vid)




Σπάνιες εικόνες από έξι είδη ζώων που εξαφανίστηκαν από το 1900 μέχρι σήμερα. Μια πρόσφατη ετήσια έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού WWF αποκάλυψε την εξαφάνιση του 58% των σπονδυλωτών στον πλανήτη σε μόλις 40 χρόνια.



Αυτός ο αριθμός θα μπορούσε να φθάσει το 67% μέχρι το 2020 αν δεν ληφθούν κάποια μέτρα για να αντιστραφεί η τάση. Πολλές από τις εξαφανίσεις αυτές οφείλονται στην απώλεια ή την υποβάθμιση των ενδιαιτημάτων από τη γεωργία, την υλοτομία, την εξόρυξη ή την παραγωγή ενέργειας.


(ΠΗΓΗ: Videoman)

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *