Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

ΕΠΣ ΠΕΛΑΣ: "Θρίλερ" στο Μαυροβούνι - Δόξα Μαυροβουνίου - Νίκη Καλής 1-1

ΦΑΡ ΟΥΕΣΤ ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ Ι-ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ 1-1

Σε θριλερ εξελιχτηκε το τοπικο ντερμπι της Α1 κατηγοριας στο γηπεδο του Μαυροβουνιου οπου η τοπικη ΔΟΞΑ αντιμετωπισε την Νικη Καλης ξυπνωντας στο νου μας στιγμες απο το αναλογο παιχνιδι στο περσινο πρωταθλημα της Α κατηγοριας οπου ο αγωνας ειχε παρομοια εξελιξη και καταληξη .

Οι γηπεδουχοι στην κυριολεξια αυτοκτονησαν αφου για 90 ' λεπτα ειχαν το παιχνιδι υπερ τους και ενω ειχαν τη νικη στην τσεπη τους κυριολεκτικα στις καθυστερησεις ο ρεφερι του αγωνα υπεδειξε το σημειο του πεναλτι παγωνοντας κυριολεκτικα το ηδη παγωμενο γηπεδο.. Η ισοφαριση και οι προκλητικοι πανηγυρισμοι των παικτων μπροστα στον παγκο των γηπεδουχων πυροδοτησαν την ηδη εκρηκτικη ατμοσφαιρα με αποτελεσμα οι τοπικοι φιλαθλοι να εξαγριωθουν και να επακολουθησουν σκηνες που δεν αρμοζουν. Το παιχνιδι διακοπηκε και μετα απο την επεμβαση των ψυχραιμοτερων συνεχιστηκε βρισκοντας τις δυο ομαδες ισοπαλες.

Στο τεχνικο μερος του αγωνα το πρωτο μερος δεν εκρυβε ιδιαιτερες εκπληξεις αφου και οιδυο ομαδες επαιζαν αναγνωριστικο ποδοσφαιρο. Στο 44 στην εκπνοη του ημιχρονου ο Γιωργος Μουρουζιδης που ηταν και ο πραγματικος ηγετης του αγωνα με μια θαυμασια εκτελεση φαουλ βολιδα εστειλε την μπαλα στα διχτυα του Ακριτιδη στελνοντας την ομαδα στα αποδυστηρια με 1-0 σκορ. Στην επαναληψη οι ρυθμοι του αγωνα ανεβηκαν με τους γηπεδουχους να πιεζουν περισσοτερο μενοντας ομως αστοχοι στην τελικη προσπαθεια με τους Χαραλαμπιδη,Νατση και Παπανικολαου να χανουν μοναδικες ευκαιριες να αυξησουν το σκορ. Και επειδη η μπαλα ''τιμωρε'' στο 2' των καθυστερησεων αι ενω ολοι περιμεναν να ακουσουν το σφυριγμα της ληξης μια φαση μεσα στα καρε των γηπεδουχων οπου σε συγχυση ο Τουρατζιδης ανατρεπει τον Πετριδη και ο ρεφερι υποδεκνυει το σημειο του πεναλτι. Την εκτεελση αναλαμβανει ο εμεπιρος αρχηγος της Καλης Μακης Δημητριαδης και ξεγελαει τον πορτιερο Μπουφον που πεφτει απο την αντιιθετη μερια ισοφαριζοντας ετσι σε 1-1. Στην συνεχεια το παιχνιδι διεκοπη με πολυ εντονες μονομαχιες παικτων και φιλαθλων. το παιχνιδι διεκοπη . Θυματα της συρραξης οι Κουκουλης και Καραγκιαουρης που αντικρυσαν την κοκκινη καρτα. Μετα την ολοκληρωση του αγωνα οι συρραξεις συνεχιστηκαν οι παικτες της Καλης προκλητικοι φυγαδευτηκαν στην κυριολεξια απο τους εξοργισμενους φιλαθλους του Μαυροβουνιου και η τριπλετα της διαιτησιας αποχωρησε με την παρουσια Αστυνομηκης δυναμης.
Η διαιτησια ητανν των Δεμερτζη,Κουπαρανη,Δελλιο.
 

ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ(Σιμος Προδρομμιδης) Καμπαλης ΚΑΤΙΡΤΖΟΓΛΟΥ ΝΑΤΣΗΣ Φανιαδης( 35' Παπανικολαου) Αντωνιαδης Χαραλαμπιδης Σιδερης Τουρατζιδης Ζαχαριαδης ΜΟΥΡΟΥΖΙΔΗΣ Λεσι.
 

ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ (Νικος Λιουλιας) Ακριτιδης Μαυροπουλος Γιακαμοζης(65' Σισκος) Κωστικας Καραμαλακης ΠΛΗΚΑΔΙΤΗΣ Καραγκιαουρης Τ. Πιττας (87' Γιακαμοζης ) Αβτζογλου ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ 
 
 
επιμελεια: ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ 










0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *