Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Στα Λουτρά Πόζαρ η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Στα Λουτρά Πόζαρ βρίσκεται η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης η οποία πραγματοποίησε μαθήματα διάσωσης. Το πρόγραμμα περιελάμβανε εκπαίδευση υγρού στοιχείου στη θερμαινόμενη πισίνα (διαδικασίες διάσωσης και επιβίωσης), τεχνικές αναρρίχησης και καταρρίχησης σε γέφυρα και χρήση κόμπων. 
 
Το πρόγραμμα της σχολής αυτοπροστασίας και εκτάκτων αναγκών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης παρακολούθησε ο Δήμαρχος Αλμωπίας και Πρόεδρος των Λουτρών κ. Δημήτρης Μπίνος μαζί με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας, Νεολαίας και Εθελοντισμού κ. Γιώργος Χατζηγιαννίδης. 
 
Ο κ. Μπίνος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εκπροσώπους της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και να τους ευχαριστήσει που επέλεξαν την περιοχή μας για αυτή τους τη δράση, ενώ παράλληλα συζήτησε το ενδεχόμενο περαιτέρω συνεργασίας.
 
 


 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *