Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

Δόξα Μανδάλου - Μ. Αλ. Αρσενίου 4-0

''Υποθεση Καπουσουζη η νικη''


Πιο δυσκολα απ οσο φανερωνει το ευρυ σκορ κερδισε η τοπικη Δοξα Μανδαλου την ομαδα του Μ.Αλ.Αρσενιου .Η ομαδα του Κωστα Αλεξανδριδη που πηγε κυριολεκτικα στον ''πολεμο'' χωρις οπλα αφου ειχε μολις 11 ενεργους παικτες αγωνιστηκε δυνατα και ηταν απειλητικη ειδια στο πρωτο 35' του αγωνα χωρις ομως να καταφερει να προηγηθει.Ετσι οι γηπεδουχοι παικτες του Γιαννη Γυριχιδη βρηκαν την ευκαιρια και ανεβαζοντας ρυθμους στο δευτερο κυριως μερος κυριαρχησαν και πετυχαν ακομη 3 τερματα (το πρωτο στο 35[') με τον πολυ καλα φορμαρισμενο Κωστα Καπουσουζη να πετυχαινει προσωπικο χατ τρικ παιρνοντας τη νικη στους ωμους του.
Το παιχνιδι ηταν δυσκολο απο την αρχη αφου η συνεχης βροχη -που επεφτε δυσκολεψε και τον αγωνιστικο χωρο αλλα και τους παικτες.
Το φλας του αγωνα
Στο 31' ο Μιγγας με εντυπωσιακη επεμβαση σωζει τα διχτυα του απο ευθυβολη εκτελση φαουλ του Μακη Καρυπιδη..
Στο 35' Ο Γιαννης Αναστασιαδης απο πλεονεκτικη θεση σε τετ α τετ με τον πορτιερο Καισιδη τον πλασαρει στελνοντας την μπαλα στα διχτυα 1-0 για το Μανδαλο.
Στο 42' δυνατο σουτ του Αναστασιαδη η μπαλα παει μολις αουτ.Στο 44' ο Σταυρος Καισιδης ειπε οχι σε κεραυνο μακρινο σουτ του Κωστα Καπουσουζη.
Το δευτερο μερος ηταν υποθεση Κωστα Καπουσουζη αφου με 3 καταπλητικα γκολ στο 50' στο 66' και στο 79' σφραγισε τη νικη της ομαδος του με τον καλυτερο τροπο.
Η διαιτησια του αγωνα ηταν των Καρατζα,Δελλιο,Ζιωγλη.
ΔΟΞΑ ΜΑΝΔΑΛΟΥ(Γιαννης Γυριχιδης) Μιγγας,Τσελεπης Καμπουρης Παπαζογλου Σαββιδης Βοταρης Τοπκας(30' Μαυροματης λ.τ) Μαραντιδης(80' Κουρουκτσιδης) Αναστασιαδης Καπουσουζης Τσιλογλανιδης( 65'Πετριδης) ,
Μ.ΑΛ,ΑΡΣΕΝΙΟΥ (Κωστας Αλεξανδριδης) Καισιδης Σασαριδης Αργυροπουλος Τσαουσης Ιγνατιαδης Γεωργιαδης Καρυπιδης Γιαννελης Καραφουλιδης Γκοτζαμανιδης Μιχαηλιδης .
 
 
γραφει η ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ
 



 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *