Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Εξαπλατάνου ο Γιώργος Γούδης

Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Εξαπλατάνου ορίζεται ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιώργος Γούδης, με απόφαση του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνου.

Ο Δήμαρχος κατά την παρουσίαση του νέου Αντιδημάρχου αναφέρθηκε στη μεγάλη σημασία που έχει η συγκεκριμένη Αντιδημαρχία, που έχει ως στόχο την ισόρροπη ανάπτυξη ολόκληρου του Δήμου. Επιπλέον, αναφέρθηκε στον συμβολικό της χαρακτήρα, καθώς σχετίζεται με μια περιοχή που κατά την προηγούμενη Δημοτική Περίοδο –μετά τη συνένωση των Δήμων, γνώρισε μεγάλη υποβάθμιση.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη σημαντική προσπάθεια που έκανε τα προηγούμενα δύο χρόνια ο απερχόμενος Αντιδήμαρχος κ. Στέφανος Αβραμίκας, τον οποίο συνεχάρη για το έργο του.

Παρουσιάζοντας το νέο Αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Γούδη, ο Δήμαρχος έκανε λόγο για έναν άνθρωπο ο οποίος έχει διάθεση για προσφορά και γνωρίζει τα προβλήματα, ενώ παράλληλα τόνισε ότι θα πρέπει να συνεχιστεί η προσπάθεια για την αναβάθμιση της Ανατολικής Αλμωπίας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *