Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Ισοπαλία γοήτρου στο Μ. Αλ. Αρσενίου - Δόξα Μαυροβουνίου 1-1

Μ.ΑΛ ΑΡΣΕΝΙΟΥ-ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ 1-1

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΓΟΗΤΡΟΥ

Σε τοπικο ντερμπι οπως ηταν αναμενομενο εξελιχθηκε ο κυριακατικος αγωνας της Α1 οπου ο Μ.Αλ.Αρσενιου μοιραστηκε τους βαθμους τυης ισοπαλιας με την ομαδα της Δοξας Μαυροβουνιου. Οι δυο ομαδες που ειχαν ''ανοιχτους λογαριασμους απο το περσινο πρωταθλημα αφου αγωνιστηκαν στα μπαραζ για να διεκδικησουν την ανοδο στην Α1 κατηγορια,ενω παραλληλα και πολλοι παικτες του Αρσενιου μετακομισαν στην ομαδα του Μαυροβουνιου. Οπως ηταν αναμενομενο υπηρχε εντονη ψυχολογια η οποια ηταν διαχυτη στον αγωνα οπου υπηρχαν πολλες μονομαχιες και δυνατες συγκρουσεις και μαρκαρισματα των αντιπαλων. Στο τεχνικο μερος του αγωνα στο πρωτο μερος οι παικτες του Σιμου προδρομμιδη ευτυχησαν να προηγηθουν σχετικα νωρις με ευστοχο χτυπημα του Γιωργου Μουρουζιδη στο 10' το οποιο κερδισε και ο ιδιος ,στην επαναληψη ομως με φανερα σημαδια κουρασης κλειστηκαν στην περιοχη τους με αποτελεσμα να αφησουν χωρο στους γηπεδουχους να αντεπιτεθουν και να μετατρεψουν σε γκολ ενα απο τα πολλα στημενα φαουλ που εδωσε υπερ τους ο ρεφερι Θεολογου στο 83' με τον Παυλο Γεωργιαδη να εκμεταλευεται αριστα την συγχυση στα καρε του Μαυροβουνιου και αν ισοφαριζει σε 1-1 που ηταν και το τελικο σκορ του αγωνα. 

Γκολ θα μ0πορουσαν αν ειχαν πετυχει και ο Μακης Καρυπιδης για τους γηπεδουχους στο 32' και ο Παπανικολαου και ο Νατσης στο 80' και στο 85' αντιστοιχα για το Μαυροβουνι. 

Η διαιτησια των θεολογου ,Πιλτση Τσαλκανη ανεκτικη με λαθη.

Μ.ΑΛ.ΑΡΣΕΝΙΟΥ (Κωστας Αλεξανδριδης) Καισιδης,Καρυπιδης Μακης,Γατσος(80' Μιχαηλιδης) ,Γεωργιαδης,Κων/νιδης,Ιγνατιαδης,Σασαριδης,Γιαννελης,ΑργυροπουλοςΚαραφουλιδης(89' Γκοτζαμανιδης) Τσαουσης,Λαμπρος Κων/κος

ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ(Σιμος Προδρομμιδης) Καμπαλης,Κατιρτζογλου Νατσης Λεσι,Φανιαδης Χαραλαμπιδης Μουρουζιδης Αντωνιαδης( 65' Τουρατζιδης) Παπανικολαου Μουρατιδης(70' Ελεζι) Ζαχαριαδης.

Επιμέλεια: ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ
 
 
 
 
Φωτογραφίες:
 
 






 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *