Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Εργασίες ελαιοχρωματισμών και συντηρήσεων σχολείων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της Ανατολικής Αλμωπίας

Εργασίες ελαιοχρωματισμών και συντηρήσεων πραγματοποιήθηκαν σε πολλές σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αλμωπίας και συγκεκριμένα της Ανατολικής Αλμωπίας. Ζητήματα πολλών ετών επιλύθηκαν, μέσα από ένα πρόγραμμα καταγραφής και υλοποίησης και μετά από την σωστή ιεράρχησή τους. Συγκεκριμένα, παρεμβάσεις υλοποιήθηκαν στα εξής σχολεία: - Δημοτικό Σχολείο Θηριόπετρας - Δημοτικό Σχολείο Περίκλειας - Δημοτικό Σχολείο Κωνσταντίας - Νηπιαγωγείο Κωνσταντίας - Νηπιαγωγείο Θεοδωρακίου. Το κόστος των παραπάνω παρεμβάσεων ανέρχεται στο ποσό των 12.000 ευρώ από τη ΣΑΤΑ Σχολικών. 

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση: «Με την καταγραφή και τη σωστή ιεράρχηση των προβλημάτων, καταφέραμε να δώσουμε λύσεις σε χρονίζον τα ζητήματα. Αλλάξαμε την εικόνα των σχολείων και δώσαμε τη δυνατότητα στα παιδιά μας να απολαμβάνουν όμορφους και περιποιημένους χώρους. Τα πολλά λόγια είναι φτωχά, όταν μιλούν οι εικόνες. Έχουμε κατηγορηθεί πολλές φορές για τις φωτογραφίες που προβάλουμε και ο λόγος είναι πλέον προφανής: Δεν θέλουν να δει ο κόσμος σε τι κατάσταση άφησαν το Δήμο. Κτίρια που είχαν αφεθεί εδώ και χρόνια στην τύχη τους, σήμερα αποτελούν πραγματικό στολίδι. Με την ίδια λογική, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε και το συγκεκριμένο πρόγραμμα εργασιών θα επεκταθεί και στα υπόλοιπα σχολεία του Δήμου μας στα οποία υπάρχει πραγματική ανάγκη. Κλείνοντας θα ήθελα να συγχαρώ τον Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής και συνεργάτη μου Χρήστο Γεωργίου, ο οποίος με τη σωστή καταγραφή και ιεράρχηση των προβλημάτων διευκόλυνε σημαντικά το έργο της Τεχνικής Υπηρεσίας και απέδωσε πολύ θετικά αποτελέσματα».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *