Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Ανακοίνωση επέκτασης χορηγικής συνεργασίας ΓΑΣ Έδεσσας και ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ Α.Β.Ε.Ε.

Ο ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ με χαρά ανακοινώνει την συνέχιση και επέκταση της χορηγικής συνεργασίας με την εταιρία ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ Α.Β.Ε.Ε. που είναι από τους κορυφαίους παραγωγούς τυριού ΦΕΤΑ Π.Ο.Π. στην Ελλάδα και ο κορυφαίος στην παραγωγή τυριού ΜΠΑΤΖΟΣ Π.Ο.Π. παγκοσμίως. Η εταιρία έχει έδρα στο 3ο χιλιόμετρο Έδεσσας-Φλαμουριάς.

Η εταιρία ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ Α.Β.Ε.Ε. θα αποτελεί τον μέγα χορηγό του συλλόγου μας. Μετά από απόφαση του Δ.Σ. του συλλόγου, ο ΓΑΣ Έδεσσας θα αναφέρεται ως « ΦΕΤΑ ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ - ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ » για την αγωνιστική χρονιά 2016-17. 

Το Δ.Σ. του « ΦΕΤΑ ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ - ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ» ευχαριστεί ολόψυχα τους αδελφούς Δημήτριο και Αναστάσιο Χριστάκη, για την πολύτιμη προσφορά τους στον σύλλογο μας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *