Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Προκαλεί η Τουρκία - Κυπριακό – Ερντογάν: "Ο στρατός μας δεν φεύγει από την Κύπρο - Η Ελλάδα το βάζει ξανά στα πόδια"

Νέες προκλητικές δηλώσεις κατά της Ελλάδας από τον Τούρκο Πρόεδρο – Κατηγόρησε τη χώρα μας ότι αποφεύγει την εξεύρεση λύσης στο Κυπριακό και προειδοποίησε την Ελλάδα ότι δεν θα πρέπει να περιμένει μια λύση χωρίς την εγγύηση της Τουρκίας


Σε σκληρή γραμμή για το θέμα του Κυπριακού που συζητήθηκε στη Γενεύη, εμφανίστηκε ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, αναφέροντας ότι δεν θα αποχωρήσει ο τουρκικός στρατός από την Κύπρο και ότι η Ελλάδα το βάζει στα πόδια από τις συζητήσεις!

«Έχουμε τονίσει ξεκάθαρα σε Ελλάδα και Κύπρο ότι δεν θα πρέπει να περιμένουν μία λύση χωρίς την Τουρκία ως εγγυήτρια δύναμη. Θα είμαστε εκεί για πάντα», είπε σε δημοσιογράφους στην Κωνσταντινούπολη ο κ. Ερντογάν.

«Το σχέδιο Ανάν δεν είναι πλέον σε ισχύ. Μία περίοδος στους Τουρκοκύπριους, δύο στους Ελληνοκύπριους» είπε ο κ. Ερντογάν, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο κ. Ερντογάν είπε επίσης ότι τα Βαρώσια πρέπει να παραμείνουν υπό την διοίκηση της τουρκοκυπριακής πλευράς.

 
 
 
www.newsbomb.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *