Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Ευχαριστήριο Μορφωτικού και χορευτικού συλλόγου Προμάχων «Οι Πρόμαχοι»

Βγήκε νικητής ο ετήσιος χορός του συλλόγου μας παρά τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν. Μια βραδιά γεμάτη με παιδικές φωνές, χαμογέλα με πλήθος κόσμου και παραδοσιακούς χορούς με την ορχήστρα Μακεδονικός Ήχος. 
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο τα μελή και οι φίλοι του μορφωτικού και χορευτικού συλλόγου Προμάχων «Οι Πρόμαχοι» θέλουν να ευχαριστήσουν όλους όσους παραβρέθηκαν στον ετήσιο χορό μας και συνέβαλαν για την όμορφη βραδιά. Ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε το Κέντρο Παραδοσιακό για την άμεση ανταπόκριση του να φιλοξενήσει εκτάκτως το γλέντι μας. Ευχόμαστε καλή χορευτική χρόνια με υγεία σε όλους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *