Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Ενίσχυση για Κρύα Βρύση


Με Φώτη Μητσάκη στον πάγκο θα συνεχίσει ο Απόλλων Κρύας Βρύσης, Ο Μητσάκης έπαιξε πολλά χρόνια στην ομάδα και γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα, επίσης εργάστηκε ως τεχνικός στον Εθνικό Γ και Αναγέννηση Γιαννιτσών.


Η ομάδα απόκτησε και 3 μεταγραφές του προχώρησε ο Απόλλωνας και βρίσκετε πλέον στην ευχάριστη θέση να τις ανακοίνωση στους φίλους της ομάδας μας. Πρόκειται για τον 23 χρονο μέσο Μιχαηλίδη Πέτρο από τον ΦΙΛΙΠΠΟ ΜΕΛΙΚΗΣ τον 38 χρονο συντοπίτη μας μεσοαμυντικό Αντωνιάδη Βαγγέλη από την ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ και τον 34 χρονο επιθετικό Καραγιάννη Χρήστο από τον ΑΛΜΩΠΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ. 

Το Δ.Σ. βρίσκεται σε συζητήσει και με άλλους ποδοσφαιριστές οι οποίοι αναμένεται, με την ενσωμάτωση τους να βοηθήσουν τα μέγιστα στην προσπάθεια της ομάδας να διεκδίκηση και φέτος την κορυφή του πρωταθλήματος. 
 
 
 
 
απο το matiespellas.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *