Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Οι μεταγραφικές κινήσεις της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Τρείς σημαντικές μεταγραφές ο ΠΑΟΚ Δαμιανού


Τρείς σημαντικές μεταγραφές πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ Δαμιανού με το "καλημέρα" της μεταγραφική περιόδου του Ιανουαρίου,Τα νέα αποκτήματα του "Δικεφάλου" που θέλει να επανέλθει σε πρωταγωνιστικό ρόλο στον Α-2 Ομιλο:

Μιλτιαδης Βαββουλιδης 17 μέσος απο Αξο
Παναγιώτης Βαβουλιδης 18 επιθετικός Αξο με θητεία και στην Δόξα Μελισσίου,
Δουμος Θωμάς 24 από Αρη Αμπελιων μέσος


Παγιούλας,Κρόντσης και Μίσκος οι μεταγραφικές ενισχύσεις στον Ορφέα Ριζαρίου


 
Δυναμικά μπήκε στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ο Ορφέας Ριζαρίου θέλοντας να ενισχυθεί ουσιαστικά για να διεκδικήσει την επάνοδο του στην Αι Κατηγορία της ΕΠΣ Πέλλας
Πρώτο απόκτημα της ομάδας χρονικά ο 35 χρονος αριστερός μπακ και στόπερ Τάσος Παγιούλας από την Ελπίδα Εδεσσας, ενώ από τον ίδιο σύλλογο επιστρέφει το μεγάλο "κανόνι" της ομάδας στα χρόνια της Α1 Γιάννης Μίσκος (φωτο)

Τέλος άλλη μια σημαντική επιστροφή είναι αυτή του νεαρού Παντελή Κρόντση , ύστερα από από ένα εξάμηνο σε ομάδα της Θεσσαλονίκης



Αναρτήθηκε από ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΔΟΒΙΤΗΣ | anonym-filathlos.blogspot.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *