Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Κοπή πίτας Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Εδεσσαϊκού

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η καθιερωμένη κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Εδεσσαικού.
 
Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο ''Αρχοντικό'' παρευρέθηκαν όλοι οι μικροί ποδοσφαιριστές,πάρα πολλοί γονείς,όλοι οι προπονητές και φυσικά σύσσωμη η διοίκηση της ομάδας.Ο υπεύθυνος της Ακαδημίας κ.Γιάννης Τρυφωνίδης αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους έκανε μια σύντομη περιγραφή για τα βήματα που έγιναν την φετινή χρονιά οριοθετώντας παράλληλα και τους στόχους για το μέλλον.Ακολούθησε η κοπή της πίτας με τους 10 τυχερούς μικρούς αστέρες,να παραλάμβανουν από τους ποδοσφαιριστές της μεγάλης ομάδας,μια μπάλα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *