Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Σε αναζήτηση παικτών ο Αλμωπός Αριδαίας

Μετα απο εκτακτο Γενικο Συμβουλιο η Διοικηση της ομαδος του Αλμωπου Αριδαιας με τον τεχνικο Γιωργο Τυριακιδη και τον βοηθο Γιαννη Κανωτιδη μετα και τις τελευταιες αποχωρησεις παικτων βαλανε πλωρη για Γενικη Αναδιαρθρωση στο ροστερ της ομαδος της Αλμωπιας. Συμφωνα με εγκυρες πηγες συνολικα 6-7 παικτες θα ενισχυσουν την ομαδα αναμεσα τους ενας φορ 2 ακομη επιθετικοι 3 στον χωρο του κεντρου και 1-2 στην αμυνα. 

Τα ''ματια'' της ομαδος εχουν ηδη και αναζητουν τους νεους παικτες που θα ενισχυσουν τον Αλμωπο..Ο τεχνικος Γιωργος Τυριακιδης εχει στα χαρτια του καποια δυνατα ονοματα και τις επομενες μερες προκειται να συναντηθει με καποιους παικτες.

 
 
Επιμέλεια: ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *