Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Θέλει να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ ο Ζούκερμπεργκ;

Οργιάζουν οι φήμες ότι ο ιδρυτής του Facebook Μαρκ Ζούκεμπεργκ ετοιμάζεται να δοκιμάσει την τύχη του στην πολιτική.
Ο «Mr.Facebook» δήλωσε ότι στόχος του είναι να επισκεφτεί όλες τις πολιτείες της Αμερικής μέχρι το τέλος του 2017. Τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης να αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο να είναι ακόμη και υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές του 2020.

Ο Ζούκεμπεργκ ανέφερε ότι το ταξίδι του στις ΗΠΑ θα περιλαμβάνει στάσεις σε μικρές πόλεις και πανεπιστήμια, ταξίδια με τη γυναίκα του, επισκέψεις σε γραφεία της εταιρείας του, συναντήσεις με εκπαιδευτικούς και επιστήμονες, καθώς και ταξίδια σε κέντρα αναψυχής και διασκέδασης. Μάλιστα, τόνισε ότι θα καλέσει κι άλλους ανθρώπους να συμμετάσχουν στην προσπάθειά του.

«Μετά από μια ταραγμένη χρονιά, ελπίζω να μπορέσω να μιλήσω με όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους για το πώς ζουν, τη δουλειά τους και τις σκέψεις τους για το μέλλον», είπε ο Ζούκερμπεργκ, προσθέτοντας ότι «βρισκόμαστε σε μια καμπή της ιστορίας».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *