Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Απελάθηκε 17χρονος Αλβανός που σχημάτισε τον «αετό» κάτω από ελληνική σημαία

Το σήμα της αλβανικής σημαίας, τον αετό, που έχει ταυτιστεί με την ιδέα της «Μεγάλης Αλβανίας», σχημάτισε ένας 17χρονος Αλβανός κάτω από την ελληνική σημαία στο λιμάνι του Γάιου στους Παξούς.

Τη στιγμή μάλιστα την αποτύπωσε και σε φωτογραφία και την ανήρτησε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στο Facebook και στο Twitter.



Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 17χρονος συνελήφθη για προσβολή εθνικού συμβόλου. Διαπιστώθηκε πως είχε περάσει παράνομα στη χώρα, καθώς δεν είχε μαζί του ταξιδιωτικά έγγραφα. Ο ανήλικος προσήχθη στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας ο οποίος διέταξε την απέλασή του.

Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο δράστης είχε διασυνδέσεις με εθνικιστικούς κύκλους της χώρας του.

Πληροφορίες: kerkyrasimera.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *