Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Γιάννης Σηφάκης: Υπεγράφη από τον Υφυπουργό Αθλητισμού η χρηματοδότηση 5 αθλητικών έργων στην Αλμωπία

Την Πέμπτη 02 /02/ 2017 υπεγράφησαν στο Υπουργείο από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη και τον Δήμαρχο Αλμωπίας Δημήτρη Μπίνο οι προγραμματικές συμβάσεις για 5 αθλητικά έργα στην Αλμωπίας συνολικού προϋπολογισμού 101.088 €.

Παρόντες στην υπογραφή ήταν ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας Γιάννης Σηφάκης και ο αντιδήμαρχος Αλμωπίας υπεύθυνος για θέματα αθλητισμού Γιώργος Χατζηγιαννίδης.

Τα χρηματοδοτούμενα έργα, που θα δημοπρατηθούν αμέσως, είναι:


ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΔΑΠΕΔΟΥ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ : 28.847,02 €


ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ Δ.Δ. ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ : 41,365,46 €


ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΓΗΠΕΔΑ ΤΩΝ Δ.Δ. ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ, ΠΡΟΜΑΧΩΝ & ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ : 30.875,70 €


Σύντομα θα υπογραφούν οι προγραμματικές συμβάσεις για χρηματοδότηση εγκεκριμένων αθλητικών έργων σε Έδεσσα και Σκύδρα.

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός θα επισκεφτεί σύντομα και τον Δήμο Πέλλας για την χρηματοδότηση έργων και στον Δήμο Πέλλας.

Η κυβέρνηση ακόμη και σε αυτές της συνθήκες από τον μικρό προϋπολογισμό του Υπουργείου Αθλητισμού βοηθάς την συντήρηση υποδομών και σε αναγκαίες επεμβάσεις σε αθλητικά έργα στην επαρχία στηρίζοντας τον μαζικό αθλητισμό αλλά και τις ομάδες της Πέλλας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *