Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Δήμος Αλμωπίας: Ανάπλαση παραδοσιακού οικισμού Άνω Γαρεφείου

Στην ανάπλαση τμήματος του παραδοσιακού οικισμού Άνω Γαρεφείου με πεζοδρόμηση, θα προχωρήσει ο Δήμος Αλμωπίας.

Η παραπάνω παρέμβαση θα υλοποιηθεί στα πλαίσια της συνολικής ανάπλασης του οικισμού, ο οποίος χαρακτηρίστηκε το 1994 «Παραδοσιακός» με ΦΕΚ. Στόχος είναι η βελτίωση της αισθητικής και της λειτουργκότητας, καθώς και η ασφάλεια των πεζών κατά τις μετακινήσεις τους. Κύριος σκοπός είναι η ανάδειξη του παραδοσιακού οικισμού, στα πλαίσια της συνολικής τουριστικής πολιτικής που εφαρμόζει η σημερινή Δημοτική Αρχή σε όλη την έκταση του Δήμου Αλμωπίας.

Πιο συγκεκριμένα όσον αφορά στο έργο, πρόκειται για το αριστερό τμήμα όπως κατευθυνόμαστε στην πλατεία, μπροστά από το Δημοτικό Σχολείο του χωριού, όπου θα κατασκευαστούν πεζοδρόμια συνεπίπεδα με την άσφαλτο, με κυβόλιθο από τσιμέντο. Επίσης το παραπάνω έργο προβλέπει εργασίες ηλεκτροφωτισμού με διακοσμητικά φωτιστικά σώματα.

Η συνολική προϋπολογιζόμενη δαπάνη του έργου είναι 11.999 ευρώ (με το ΦΠΑ).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *