Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Γ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών: Με μεγάλη επιτυχία το τουρνουά μικρών ηλικιών basketball στο Αιγίνιο Πιερίας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11/02/2017, στο Αιγίνιο Πιερίας, το Τουρνουά Φιλικών παιχνιδιών Μπάσκετ μικρών ηλικιών, που διοργάνωσαν από κοινού η Ακαδημία Μπάσκετ του Γ.Α.Σ. «Μ. Αλέξανδρος» Γιαννιτσών και η Ακαδημία Μπάσκετ της ομάδας του «ΑΟΚ Αιγινιάκος»

Στο Τουρνουά υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση των αθλητών της Ακαδημίας των Γιαννιτσών, καθώς συμμετείχαν 52 αθλητές, δίνοντας μια σειρά από τρία (3) ηλικιακά παιχνίδια, τα οποία πραγματοποιηθήκαν στο κλειστό Γυμναστήριο του Αιγινίου.

Οι μικροί «παίκτες» και των δύο ακαδημιών χάρηκαν το παιχνίδι προσφέροντας ένα πολύ όμορφο και ευχάριστο θέαμα στους πάρα πολλούς γονείς που ήρθαν για να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια.

Σε δηλώσεις τους αμέσως μετά το τέλος των αγώνων, οι υπεύθυνοι των δύο Ακαδημιών τόνισαν τα εξής:

Γιάννης Κασιμίδης: «Ήταν ένα τουρνουά που είχε πολύ μεγάλη επιτυχία. Συμμετείχαν οι πιο μικροί αθλητές της ακαδημίας μας που είναι γεννημένοι το 2007-2008 και το 2009-2010. Είναι πολύ ευχάριστο για όλους εμάς να βλέπουμε τα παιδιά μας να είναι χαρούμενα, να «ζουν» το παιχνίδι και να παίρνουν συναισθήματα που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να τους τα χαρίσει.

Σκοπός σε αυτή την ηλικία είναι, τα παιδιά μέσα από το παιχνίδι να αγαπήσουν τον αθλητισμό και συγκεκριμένα το basketball, έτσι ώστε μεγαλώνοντας να είναι υγιείς τόσο σωματικά όσο και πνευματικά. Σε όλη την ακαδημία μας (έχουμε 195 αθλητές) γίνεται μια σοβαρή και υπεύθυνη δουλειά που σαν στόχο έχει πρώτα το παιδί και τις ανθρώπινες αξίες που μπορεί να αναπτύξει και μετά τον αθλητή που και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Θέλω να ευχαριστήσω τον φίλο και υπεύθυνο των Ακαδημιών του Αιγινιακού, coach Ηλία Λοτζανιώτη, για την άψογη φιλοξενία αλλά και για την πολύ καλή συνεργασία που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους τους γονείς των μικρών αθλητών μας που ήρθαν για να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια και χειροκρότησαν τις όμορφες προσπάθειες όλων των παιδιών ».


Λοτζανιώτης Ηλίας: «Ήταν ένα πάρα πολύ όμορφό και επιτυχημένο Τουρνουά στο οποίο αγωνίστηκαν συνολικά 100 αθλητές μικρών ηλικιών από επτά έως 10 ετών και από τις δύο ομάδες. Όταν αναφερόμαστε σε αυτές τις ηλικίες το μοναδικό που μπορούμε να σκεφτούμε είναι παιχνίδι, χαρά και δημιουργία και αυτό κάναμε. Καλλιεργούμε μέσα από την χαρά του παιχνιδιού την ευγενή άμιλλα και την ομαδικότητα αξίες που σήμερα είναι πάρα πολύ σημαντικές για όλα τα παιδιά.

Θέλω με την σειρά μου να ευχαριστήσω προσωπικά τον coach Γιάννη Κασιμίδη, τους προπονητές και τους αθλητές της Ακαδημίας των Γιαννιτσών που συμμετείχαν στο Τουρνουά και τους εύχομαι καλή επιτυχία ».



Να σημειωθεί τέλος ότι την αποστολή συνόδευαν οι προπονητές της Ακαδημίας των Γιαννιτσών Κωνσταντίνος Χατζηαντωνίου και Χαράλαμπος Χαριτίδης.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *