Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Η μεγάλη μάχη!

Εφτασε η ωρα για την κορυφαια αναμετρηση στο πρωταθλημα της Α1 κατηγοριας οπου η ομαδα του Εδεσσαικου υποδεχεται στην εδρα της την μαχητικη Δοξα Μαυροβουνιου.
 
Υπο διαφορετικες συνθηκες ο αγωνας αυτος δεν θα ειχε ιδιαιτερη σημασια ,τωρα ομως εχει ιδιαιτερη βαθμολογικη σημασια αφου η ομαδα των Τραιανοφορων στο παιχνιδι του α γυρου γνωρισε την ηττα με 3-2 σκορ στην δυνατη εδρα του Μαυροβουνιου και σιγουρα θελει να παρει τη νικη στην εδρα της αυτην την φορα.Οι δυο αντιπαλοι βαδιζουν χερι χερι στην βαθμολογια αφου μοιραζονται την κορυφη με 35 βαθμους. Οι γηπεδουχοι εχουν σαφως το πλεονεκτημα της εδρας στον αντιποδα ομως οι φιλοξενουμενοι παραμενουν η μοναδικη αητητη ομαδα μετα απο 15 παιχνιδια.


Την Κυριακη αναμενεται να ''βουλιαξει'' κυριολεκτικα το Δημοτικο ΣΤαδιο Εδεσσας Φορης Γεντζης και να ζησουμε στιγμες μινι τελικου.


Ας ευχηθουμε να παρακολουθησουμε ωραιο ποδοσφαιρο σε αθλητικα πλαισια και ας κερδισει ο καλυτερος.


ΕΔΕΣΣΑΙΚΟς-ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ Κυριακη στις 3.00μμ


Επιμέλεια: ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *