Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Τοποθετήθηκαν τα ειδικά αυτοκόλλητα απόσυρσης στα παλιά αυτοκίνητα της Αριδαίας

Ενημερώνουμε τους πολίτες ότι ο Δήμος Αλμωπίας ξεκίνησε εκστρατεία για να συγκεντρωθούν όλα τα παλιά αυτοκίνητα, που έχουν εγκαταλειφθεί από τους ιδιοκτήτες τους στους δρόμους της Αριδαίας και τα οποία αποτελούν εστίες μόλυνσης και παγίδες για τους πεζούς και καταλαμβάνουν χρήσιμους χώρους στάθμευσης.

Ήδη, εντοπίστηκαν τα παλιά αυτοκίνητα και ο Δήμος Αλμωπίας προχώρησε στην επικόλληση του ειδικού αυτοκόλλητου που το χαρακτηρίζει ως εγκαταλειμμένο και μετά από 45 μέρες θα αποσύρονται από την εταιρία ανακύκλωσης με την οποία έχει υπογραφεί σχετική σύμβαση.



Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΑΒΡΑΜΙΚΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *