Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

IALMOPIA LIVE: Κεραυνός Άσπρου - ΠΑΟΚ Αλμωπίας 59-68 [ΒΙΝΤΕΟ]

Με νίκη συνέχισε ο ΠΑΟΚ Αλμωπίας για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' ΕΚΑΣΚΕΜ. Συνέχισαν το σερί νικών οι Ίκαροι Γιαννιτσών,παραμένει μόνος στη κορυφή ο Αετός Κιλκίς, ενώ σημαντικά διπλά πέτυχαν ΠΑΟΚ και Φίλιππος.



Έσπασε την έδρα του Κεραυνού Άσπρου ο ΠΑΟΚ Αλμωπίας το Σάββατο 4/2, πετυχαίνοντας την 7η νίκη του στο πρωτάθλημα με 59-68. Το παιχνίδι κρίθηκε στα ριμπάουντ, τα εύστοχα σουτ και την καλή άμυνα στα 3 δεκάλεπτα των παικτών της Αριδαίας. Ο αγώνας ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του Ροδοβίτη, καθώς ήταν αυτή που είχε τις λύσεις σε άμυνα και επίθεση με το 22-7 να βάζει δύσκολα στους φιλοξενούμενους για τη συνέχεια. Στο 2ο δεκάλεπτο και ως το τέλος του αγώνα ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε σοβαρός, βρήκε λύσεις στην επίθεση και με 12-24 (34-31) τελείωσε το ημίχρονο. Στην επανάληψη το παιχνίδι συνεχίστηκε στους ίδιους ρυθμούς, με το σκορ να είναι 51-51. Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν και αυτό που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Ουρτζάνη. Με πολύ δυνατή άμυνα εκμεταλλεύτηκαν την κούραση των γηπεδούχων και έκανε το 8-17 και (59-68) τελικό σκορ. Σε εξαιρετική μέρα βρέθηκε ο Λιούγκας με 24π, 6/7 τριπ. και ο Τριανταφύλλου 22π., ενώ από τους γηπεδούχους ξεχώρησαν οι νεαροί Δημάκας 20π και Διαμαντόπουλος 19π.


Καλή η διαιτησία των Κορδάλη - Τζήμο


ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: (Α) 22-7, (Β) 34-31, (Γ) 51-51, (Δ) 59-68


ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Ροδοβίτης): Δημάκας 20(2), Κωστίκος 2, Σαββίδης 4, Διαμαντόπουλος 12(2), Μηνας, Κοκκινίδης 2, Οξούζης 10, Τοπαλίδης 11, Κωστίκας, Τραούδας, Στογιαννίδης


ΠΑΟΚ Αλμωπίας (Ουρτζάνης): Γρηγοριάδης, Μπάτσος 3, Λιούγκας 24(6), Σαρακινλής 7(1), Αβρααμ 2, Γλαπατζής, Καλαϊτζής 10, Τριανταφύλλου 22(5), Παπαγεωργίου, Τσαμτσίδης



Δείτε το βίντεο του αγώνα μέσα από την κάμερα του ialmopia:





ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *