Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Πληρωμές με τερματικό POS στο Δήμο Αλμωπίας

Ο Δήμος Αλμωπίας εξελίσσει τις συναλλαγές του με τους Δημότες του και προς διευκόλυνση εκείνων, οι συναλλαγές θα μπορούν να γίνονται μέσω τερματικού POS.


Οι δημότες Αλμωπίας λοιπόν θα μπορούν πλέον, να ρυθμίζουν τις υποχρεώσεις τους προς τον Δήμο, μέσω τραπεζικής κάρτας, αφού το Ταμείο του Δήμου προμηθεύτηκε τερματικό μηχάνημα POS.

Η νέα αυτή διαδικασία έχει τεθεί ήδη σε εφαρμογή και μπορεί να διευκολύνει τους δημότες, μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης από τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνο κατά τη συνάντηση που πραγματοποίησε με την Διευθύντρια του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας Αριδαίας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *