Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

ΦΑΚΕΛΟΣ ΔΕΥΑ Αλμωπίας: Ο λόγος στους αναγνώστες

Με αφορμή την 1η Διαβούλευση της ΔΕΥΑ Αλμωπίας και ενόψει της Εβδομάδας του Καταναλωτή που θα ανακοινωθεί στο αμέσως επόμενο διάστημα όπως έχει αναφερθεί από τον Πρόεδρο της κ. Χρήστο Γεωργίου, όπου κάθε πολίτης θα έχει το δικαίωμα να συμμετάσχει με προτάσεις στη διαμόρφωση του νέου Κανονισμού δικτύων της επιχείρησης αλλά και σε ο,τι άλλο την αφορά, το ialmopia.gr αποφάσισε να δώσει το λόγο και πάλι στους αναγνώστες του, δημιουργώντας ένα κανάλι διαλόγου με όσους επιθυμούν να καταθέσουν τις απόψεις τους για το μεγάλο ζήτημα της επιβίωσης της ΔΕΥΑ Αλμωπίας. 

Εγκαινιάζοντας λοιπόν τη νέα μας στήλη, απευθύνουμε κάλεσμα σε ανθρώπους της περιοχής μας που έχουν την επιστημονική κατάρτιση, ώστε να καταθέσουν τις απόψεις τους με βάση όσα ειπώθηκαν στην 1η Διαβούλευση της ΔΕΥΑ Αλμωπίας, αλλά και όσα οι ίδιοι πιστεύουν πως θα έπρεπε να γίνουν ώστε η τόσο σημαντική επιχείρηση τόσο σε μέγεθος όσο και σπουδαιότητα για την καθημερινότητα των πολιτών της Αλμωπίας, να καταστεί και πάλι βιώσιμη αλλά και να αποκτήσει αναπτυξιακό χαρακτήρα.

Μετά το άρθρο μας λοιπόν για τα προβλήματα του έργου της αποχέτευσης (βλέπε εδώ), ο κ. Αλέξανδρος Τσίμας Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός κλήθηκε να εγκαινιάσει τη στήλη μας και να δώσει τις δικές του εκτιμήσεις πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. 

Το ialmopia.gr καλεί όσους αναγνώστες του έχουν να προσφέρουν στο διάλογο για την επιβίωση της ΔΕΥΑ Αλμωπίας, να παραθέσουν τις απόψεις τους προς όφελος της τοπικής μας κοινωνίας, αποστέλλοντας το κείμενο τους στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείουΤο κείμενο του κ. Τσίμα θα αναρτηθεί τις επόμενες ημέρες.


ialmopia.gr

3 σχόλια:

  1. μαρεσει που βαζετε τον κοσμο να πει τη γνωμη του. καλη η ιδεα σας αλλα νομιζω πως ειστε ολοι σας ασχετοι επι του θεματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ta lamogia pou fagane thn deya oeooo??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κρίμα γιατί δεν λέτε την αλήθεια στον κόσμο που θα πληρώσει τους υπέρ φορτωμενους λογαριασμούς; Γιατί δεν λέτε ότι είναι πολλά τα λεφτά Χρήστο? Γιατί δεν λέτε είμαστε λαμογια και προσπαθούμε να σώσουμε το τομάρι μας απο αυτό που δεν μπορούμε να διαχειριστουμε αλλά άνετα μπορούμε να καταχραστουμε? Αυτά τα ρίχνω στάχτη στα ματια με δημόσιες διαβουλεύσεις αλλού τώρα ξυπνησαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *