Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Καιρός Ν. Πέλλας: Αγριεύει ο καιρός από το βράδυ της Παρασκευής

Χαλάει και άλλο ο καιρός. Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Θυελλώδεις άνεμους και χαλαζοπτώσεις. Δείτε αναλυτική πρόγνωση του καιρού


Νέα επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από τις βραδινές ώρες και από τα βορειοδυτικά με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται τοπικά από θυελλώδεις άνεμους και χαλαζοπτώσεις.


Αύριο Σάββατο η ανατολική Θεσσαλία, οι Σποράδες, η ανατολική στερεά
(περιλαμβανομένης πρόσκαιρα και της Αττικής), η Εύβοια, η Πελοπόννησος, οι Κυκλάδες, η Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και πιθανώς τις πρωινές ώρες η κεντρική Μακεδονία.







0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *