Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ»

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ


Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ» του Δήμου Αλμωπίας ευχαριστεί δημόσια τα Διοικητικά Συμβούλια και τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Σαρακηνών "Αγγελής Γάτσος" & "Θύελλας" Σαρακηνών, που προσέφεραν ευγενικά στον Σύλλογό μας σημαντικό ποσό από τα έσοδα του Ετήσιου Χορού τους, ο οποίος δόθηκε με μεγάλη επιτυχία, την Τσικνοπέμπτη 16 Φεβρουαρίου, ως οικονομική ενίσχυση για την κάλυψη αναγκών του ΚΔΑΠ Ατόμων με Αναπηρία «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ»

Αξίζει να τονίσουμε την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στους παραπάνω Συλλόγους και το πολύπλευρο ενδιαφέρον των νέων ανθρώπων των Σαρακηνών, που προσφέρουν μέσα από τις δράσεις τους στην ανάπτυξη του Πολιτισμού, του Αθλητισμού και της γενικότερης κοινωνικής ζωής του τόπου μας. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, εκφράζει προς τα Διοικητικά Συμβούλια και τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Σαρακηνών "Αγγελής Γάτσος" & της "Θύελλας" Σαρακηνών, καλή επιτυχία στο έργο τους.


Για το Δ.Σ.


Ο Πρόεδρος

Τραπεζανίδης Γιώργος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *