Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017

Δήμος Αλμωπίας: Ξεκινούν εντός του Μαρτίου οι αποκαταστάσεις των δρόμων της Αριδαίας

Ξεκινούν εντός του Μαρτίου οι αποκαταστάσεις στο οδικό δίκτυο της Αριδαίας, οι οποίες περιλαμβάνουν την ασφαλτόστρωση των σημείων κατασκευής του αποχετευτικού δικτύου της Αριδαίας.

Παράλληλα, σας ενημερώνουμε ότι απομένουν περίπου πέντε χιλιόμετρα όπου θα υλοποιηθούν ανάλογες εργασίες εγκατάστασης δικτύων και αποκατάστασης των δρόμων, καθώς επίσης και οι συνδέσεις δικτύων. Ακόμη, απομένουν οι διαδικασίες μελέτης και κατασκευής του Βιολογικού.

Για άλλη μια φορά, ο Δήμος Αλμωπίας και η Δ.Ε.Υ.Α. ευχαριστεί θερμά τους πολίτες για την κατανόηση και τη συνεργασία καθ’ όλη τη διάρκεια της υλοποίησης του έργου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *