Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017

Ελαιοχρωματισμός του κτιρίου της μαθητικής εστίας Αριδαίας

Εργασίες συντήρησης και επισκευής πραγματοποίησε ο Δήμος Αλμωπίας στη Μαθητική Εστία Αριδαίας, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται ο ελαιοχρωματισμός εσωτερικά και εξωτερικά του κτιρίου.

Συγκεκριμένα, το κτίριο παρουσίαζε σοβαρές φθορές και υπήρχαν σοβαρά ζητήματα με την υγρασία. Ο Δήμος Αλμωπίας παρενέβη και άλλαξε την εικόνα αυτού του κτιρίου, που φιλοξενεί μαθητές από ολόκληρη την Αλμωπία.

Στόχος του Δήμου Αλμωπίας είναι να παρέχει έναν χώρο φιλόξενο στους μαθητές της επαρχίας μας, οι οποίοι αξίζουν να απολαμβάνουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες.

Η συνολική προϋπολογιζόμενη δαπάνη του έργου ανέρχεται σε 11.998 ευρώ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *