Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Συμμετοχή του 1ου ΕΠΑ.Λ. «Νίκανδρος Παπαϊωάννου» στην εθελοντική δράση Let’s do it Greece

Οι μαθητές του 1ου ΕΠΑ.Λ. Αριδαίας συμμετείχαν στη σχολική εβδομάδα εθελοντισμού στα πλαίσια της δράσης Let’s do it Greece. Σε συνεργασία με το ΓΕΛ και το 2ο Γυμνάσιο Αριδαίας «υιοθέτησαν» τον δρόμο που ενώνει τα τρία σχολεία, τον καθάρισαν, φύτεψαν, έβαψαν και έδωσαν μια καινούρια όψη στην περιοχή των σχολείων. Επίσης, ζωγράφισαν το σήμα του Let’s do it Greece και η ομάδα μοντέρνου χορού έκανε ένα χορευτικό (flash mob) στην πλατεία της Αριδαίας. Τα παιδιά ανέπτυξαν πνεύμα συνεργασίας, εργατικότητας και προσφοράς καθώς ανέλαβαν και εργασίες στα γειτονικά σχολεία. Αρωγός τους υπήρξε ο Δήμος Αλμωπίας και ιδιαίτερα ο Αντιδήμαρχος Νεολαίας, Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Εθελοντισμού κ. Χατζηγιαννίδης Γεώργιος καθώς και ο Αντιδήμαρχος καθημερινότητας κ. Αβραμίκας Στέφανος που διέθεσε μηχανήματα.

Μετά το τέλος των εργασιών, οι μαθητές επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο κ. Μπίνο στον οποίο παρουσίασαν το έργο τους και ζήτησαν την τοποθέτηση κάδου ανακύκλωσης στην περιοχή καθώς και την ονομασία του δρόμου σε οδό εθελοντισμού.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *