Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Lurking Near: Η νέα ταινία τρόμου μικρού μήκους των Unboxholics [ΒΙΝΤΕΟ]

LURKING NEAR | Η ώρα έφτασε! Δείτε την ταινία τρόμου μικρού μήκους που ετοιμάζουμε εδώ και καιρό.Τα SHARES είναι πιο πολύτιμα από ποτέ! Δείτε τη νύχτα με ακουστικά, αν είναι εφικτό! Για εμάς σήμερα φτάνει στο τέλος του ένα ταξίδι στο οποίο αισθανθήκαμε πιο δημιουργικοί από ποτέ. Για αυτό το αποτέλεσμα δούλεψαν αρκετά άτομα, κάτω από αντίξοες πολλές φορές συνθήκες και μακριά από τα σπίτια μας για μέρες. Δε ζητάμε από όλους σας να σας αρέσει, αλλά ζητάμε από όλους σας να στηρίξετε την προσπάθειά μας με ένα share. Καλώς ή κακώς, αυτός είναι και ο μοναδικός τρόπος για να αγκαλιάσετε τη δουλειά μας και κατ' επέκταση, εμάς τους ίδιους. Ευχαριστούμε για την υπομονή και τη στήριξή σας.


As a forest scout he was ready to spend some nights on the mountain but nothing could prepare him for what was lurking near...




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *