Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

10ο Αντικαπνιστικό Τουρνουά Μπάσκετ - Αγώνας στο ΔΑΚ Αριδαίας

Σας γνωρίζουμε ότι την Τρίτη 30/05/2017 και ώρα 20:00 στο Δ.Α.Κ. Αριδαίας , στα πλαίσια του 10ου (Επετειακό) Αντικαπνιστικού Τουρνουά Μπάσκετ που συνδιοργανώνεται από την Π.Ε. Πέλλας, το Δήμο Έδεσσας και το Κέντρο Πρόληψης «Όραμα», για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καπνίσματος (31 Μαΐου), θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας μπάσκετ μεταξύ των ομάδων BBALL JUNKIES – ΚΕΡΑΥΝΟΣ.

-Ο αγώνας έχει το χαρακτηριστικό ότι σε μία ομάδα αγωνίζεται γυναίκα αθλητής ,ίσως πρώτη φορά στην ιστορία του τουρνουά ενώ η άλλη ομάδα αποτελείται από παίκτες ηλικίας μέχρι 18 ετών δηλαδή το μέλλον του αθλήματος . Νικητής και βέβαια θα υπάρξει και τον ξέρουμε από τώρα και είναι η κεντρική ιδέα του τουρνουά ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ-ΕΘΙΣΟΥ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.

-Για πρώτη φορά στην πόλη της Αριδαίας διεξάγεται αγώνας στα πλαίσια του προαναφερόμενου τουρνουά.

-Σας περιμένουμε όλους εκεί ώστε να δείξουμε ότι η Αλμωπία συμμετέχει και είναι πάντα έτοιμη να στηρίξει οποιαδήποτε τέτοια εκδήλωση.

-Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς του τουρνουά και ειδικά :

1)Café bar Chocolat – Σκύδρα
2)Espresso bar Event –Σκύδρα
3)Café Friends - Σκύδρα
4)Κατάστημα έτοιμου φαγητού ΄΄Στο καινούργιο΄΄ -Σκύδρα
5)Φυτώρια ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ Δ. Θεόδωρος – Μαυροβούνι Σκύδρας

οι οποίοι στήριξαν την ομάδα μας από την πρώτη στιγμή.




Ο υπεύθυνος BBALL JUNKIES
ΟΥΡΤΖΑΝΗΣ Θοδωρής

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *