Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Άνοιξε τις πύλες της η Ανθοέκθεση του Δήμου Αλμωπίας

Άνοιξε τις πύλες της η Ανθοέκθεση που διοργανώνει για άλλη μια χρονιά ο Δήμος Αλμωπίας και η ΔΗ.Κ.Ε.Α., με την τελετή των εγκαινίων που συγκέντρωσε πλήθος κόσμου και χάρισε χαμόγελα ευχαρίστησης και ενθουσιασμού. Οι δράσεις συνεχίζονται αύριο Σάββατο και μεθαύριο Κυριακή.

Η κεντρική πλατεία της Αριδαίας και φέτος γέμισε με λουλούδια και κόσμο που διασκέδασε με την ψυχή του. Από το πρωί, πολλά σχολεία επισκέφθηκαν το χώρο της Ανθοέκθεσης, ενώ το απόγευμα πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός και ακολούθησε πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή του παιδικού τμήματος του Συλλόγου Προμάχων που παρουσίασε χορούς από τον ελληνικό κινηματογράφο. Παράλληλα, στα πλαίσια της Ανθοέκθεσης πραγματοποιήθηκε εκδήλωση-εκστρατεία για τη μείωση της χρήσης της πλαστικής σακούλας. Αξιέπαινη ήταν η προετοιμασία που έκαναν μαθητές και καθηγητές του 1ου Γυμνασίου Αριδαίας και του 1ου ΕΠΑΛ Αριδαίας οι οποίοι ετοίμασαν ένα ξεχωριστό πρόγραμμα, ωστόσο ο καιρός δεν επέτρεψε να το παρουσιάσουν.

Και φέτος, στόχος της διοργάνωσης είναι η ευαισθητοποίηση μικρών και μεγάλων όσον αφορά στο περιβάλλον αλλά και η τόνωση της τοπικής μας αγοράς. Αυτό τόνισε ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Α. κ. Κώστας Ζαχαριάδης, ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσους συμβάλουν στην επιτυχία αυτής της διοργάνωσης και κάλεσε όλο τον κόσμο να επισκεφτεί τον όμορφο χώρο της Ανθοέκθεσης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σίμος Σωτηριάδης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Γιώργος Τσιμτσιρίδης, κ. Στέφανος Αβραμίκας, κ. Χρήστος Γεωργίου και κ. Γιώργος Χατζηγιαννίδης, ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Α. κ. Κώστας Ζαχαριάδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χρήστος Μπάτσης, ο Πρόεδρος της Αριδαίας κ. Γρηγόρης Ταρασίδης, τα μέλη του Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.Α. κ. Ιορδάνα Ιωσηφίδου, κ. Ράνια Κωνσταντινίδου και κ. Σταύρος Βαφειάδης κ.α.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την εκδήλωση απουσίαζε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Μπίνος ο οποίος έστειλε τους θερμούς του χαιρετισμούς. Όπως δήλωσε, «με τη διοργάνωση αυτής της όμορφης εκδήλωσης, μέσα από τα χρώματα που μας προσφέρουν τα πανέμορφα λουλούδια, επιδιώκουμε να δώσουμε μια νότα αισιοδοξίας και χαράς στην καθημερινότητά μας και να μπούμε όλοι μαζί στη διαδικασία –ως ενεργοί πολίτες- να κάνουμε την πόλη μας πιο όμορφη. Εμείς δίνουμε το σύνθημα αναδεικνύοντας ως θεσμό τη διοργάνωση της Ανθοέκθεσης. Έτσι, θα καταφέρουμε σε ένα βαθμό να αλλάξουμε τη διάθεσή μας και να αντιμετωπίζουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία κάθε δυσκολία. Και του χρόνου με υγεία!».
 



 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *