Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Ολοκλήρωση της 2ης Ανθοκομικής Έκθεσης Σκύδρας

Ως ένα πανέμορφο, εντυπωσιακό και πετυχημένο επταήμερο ανθοέκθεσης και ποικίλων εκδηλώσεων ξεκίνησε, εξελίχθηκε κι ολοκληρώθηκε η 2η Ανθοκομική Έκθεση Σκύδρας.

Από τη Δευτέρα 24 έως την Κυριακή 30 Απριλίου 2017 πολλοί συμπολίτες μας και κάτοικοι γειτονικών περιοχών επισκέφθηκαν την πόλη της Σκύδρας, την πλατεία Σαφραμπόλεως , περιηγήθηκαν στον εκθεσιακό χώρο, αναζήτησαν και προμηθεύτηκαν λουλούδια και φυτά της επιλογής τους, παρακολούθησαν και συμμετείχαν στις πολύμορφες δράσεις κι εκδηλώσεις, απόλαυσαν το σεργιάνι καθισμένοι στα καφέ της πλατείας Σαφραμπόλεως που φιλοξένησε και φέτος την Ανθοκομική Έκθεση Σκύδρας και γενικά μικροί και μεγάλοι το διασκέδασαν και το χάρηκαν με την ψυχή τους.

Η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου στον επίλογο της ομιλίας της, κατά την τελευταία ημέρα ολοκλήρωσης των εκδηλώσεων, ανέφερε μεταξύ των άλλων οτι η επιτυχία της ανθοέκθεσης, κι αυτής της εκδήλωσης είναι η καλύτερη απάντηση στους επικριτές μας, σ΄όλους αυτούς που χαρακτηρίζουν ως «πανηγύρια» τις εκδηλώσεις αυτές που πραγματοποιούνται από τη Δημοτική Αρχή με σκοπό την εξωστρέφεια, την ανάδειξη, την προβολή, την προσέλκυση επισκεπτών, την τόνωση και την ενδυνάμωση του τόπου μας. Στη συνέχεια, προχώρησε ευχαριστώντας θερμά τους σεβαστούς πατέρες, τους συνεργάτες της αιρετούς που εργάστηκαν για τη διοργάνωση της Έκθεσης Αντιδημάρχους Σκύδρας Θεμιστοκλή Κρητίδη, Μιχάλη Μέγα, Μάγδα Παπαδοπούλου, Γιάννη Θεοδοσίου, Γιώργο Χρυσαφίδη, την Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο Μαρία Γιακαμόζη κάνοντας ειδική αναφορά στην προσφορά της και στον προσωπικό και οικογενειακό χρόνο που διέθεσε, τον Πρόεδρο του Ε.Φ.Α.Κ.Π.Π. Στέλιο Σουρουτζίδη, τον Πρόεδρο της Σκύδρας Θόδωρο Αντωνιάδη για τη μεγάλη του συνεισφορά, τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Σ. Νικόλαο Χατζηιωαννίδη, τους Δημοτικούς Συμβούλους και τους Προέδρους των Κοινοτήτων, τους υπαλλήλους του Δήμου Σκύδρας, τη Δημοτική Φιλαρμονική, το Κ.Δ.Α.Π. Αρσενίου, το Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας και τη Διεύθυνση Αστυνομίας Πέλλας, το Σύλλογο Σαφραμπολιτών Σκύδρας και απανταχού της Ελλάδας «Άγιος Στέφανος», το Σύλλογο «Αμύντας» Καλυβίων, το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Έδεσσας – Γιαννιτσών και την υπεύθυνή του Σοφία Θεοδωρίδου, την εκπαιδευτικό Νίνα Σταυρίδου, το φωτογράφο Γιώργο Σπυρίδη, την Ελένη Κρυσταλλίδου και την Ερασμία Κυριακίδου για την παραχώρηση της αίθουσας που στεγάζεται η Έκθεση Φωτογραφίας και του αποθηκευτικού χώρου για τις ανάγκες της Έκθεσης αντιστοίχως, τους εκπαιδευτικούς και μαθητές μας, το Φιλοπρόοδο Πολιτιστικό Σύλλογο Καλής και τις άξιες κυρίες της Καλής, το Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και φίλων Ατόμων με Αναπηρία «Η Αλληλεγγύη».

Επίσης, το νεανικό συγκρότημα με το δάσκαλο και ιδιοκτήτη της μουσικής σχολής «Ηχοτάξιο» Γιώργο Χατζούδα, τα Γυμναστήρια «Αρμονία» κι «Αλέξανδρος» της Γιώτας Ρούπακα κι Αλέξανδρου Κουτσάκη αντίστοιχα.

Ακόμη τα ανθοπωλεία: Ανθολόγιο,Philanthia και Diamond Roses για τη συμβολή τους στις εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

Τους Άρη, Βίκυ και Δέσποινα Μιχαηλίδου, Γιώργο Γαϊτάνη, Χριστίνα Μπέντση, Βασίλη Πουλιόπουλο και τις χορωδίες Σκύδρας, Καλής και Προφήτη Ηλία που μας συντρόφευσαν με τη μουσική και τα τραγούδια τους.

Συνάμα, τους αγαπητούς εκθέτες, τους εξωτερικούς συνεργάτες και τα μέσα ενημέρωσης.

Και βεβαίως, τους χορηγούς Γιάννη Ναυρινιάδη, Escarcom Α.Ε, τα καφέ της πόλης Friends, Le Bistro, De javu, το ψητοπωλείο «Καινούργιος» κι όλους τους συμπολίτες μας κι επισκέπτες που αγκαλιάζουν και συμμετέχουν σ΄όλες τις εκδηλώσεις του Δήμου μας.

Η 2η Ανθοκομική Έκθεση Σκύδρας ανήκει πλέον στο παρελθόν, ωστόσο η αισιόδοξη αύρα και τα θετικά αποτελέσματα που μας παρακαταθέτει κι ως ενισχυμένος κρίκος στην αλυσίδα των πρωτοβουλιών και δράσεων της Δημοτικής Αρχής δημιουργεί πολλαπλή προστιθέμενη αξία στον τόπο και στους ανθρώπους μας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *