Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Συναντήσεις Γιάννη Σηφάκη με αγρότες σε Νότια - Ξιφιανή - Πρόδρομο- Νερόμυλο

Συζήτησε την ανάγκη ίδρυσης οργανώσεων παραγωγών και θέματα ΕΛΓΑ

Ο βουλευτής στα πλαίσια των συνεχών επαφών του για να προωθήσει την οργάνωση των αγροτών της Πέλλας σε νέα βάση με την ίδρυση οργανώσεων παραγωγών με τα κριτήρια της πρόσφατης Υπουργικής Απόφασης και τα ισχυρά κίνητρα που αυτή περιέχει συναντήθηκε με αγρότες σε Νότια, Ξιφιανή και Πρόδρομο- Νερόμυλο.

Οι συναντήσεις ήταν πολύωρες και ασχολήθηκαν – πέραν του θέματος της ίδρυσης οργανώσεων παραγωγών- και με το σύνολο της πολιτικής στον αγροτικό τομέα, το πρόβλημα των υποδομών άρδευσης, καθώς και θέματα ΕΛΓΑ μετά τις πρόσφατες καταστροφές και την επίσκεψη στην Πέλλα του προέδρου του ΕΛΓΑ Φάνη Κουρεμπέ. Ακόμη συζητήθηκε η υπό διαβούλευση υπουργική απόφαση για την πληρωμή από τους εμπόρους μέσα σε δύο μήνες και την μείωση της φορολογίας κατά 50% στους οργανωμένους αγρότες η σε όσους παραδίδουν τα προϊόντα τους σε οργανώσεις και ομάδες παραγωγών.

Οι αγρότες έδειξαν ενδιαφέρον να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που προσφέρουν οι νέες υπουργικές αποφάσεις και αποφασίστηκε νέα συνάντηση τους με τον βουλευτή το προσεχές διάστημα

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *