Κυριακή 7 Μαΐου 2017

ΑΟΚ Βέροιας - ΦΟ Αριδαίας (64-67) στον πρώτο τελικό των Play Off της Α΄ ΕΚΑΣΚΕΜ

Σε ένα παιχνίδι πραγματική διαφήμιση του μπάσκετ ο ΦΟΑ κατάφερε να κάνει το break, να πάρει τη νίκη μέσα στη Βέροια και να κάνει το 1-0.

Oι γηπεδούχοι ήταν κυρίαρχοι μέχρι τα μισά του τρίτου δεκαλέπτου, αφού είχαν προβάδισμα 16 πόντων, όμως οι παίκτες του ΦΟΑ κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι.

Μίλησαν την κατάλληλη στιγμή οι πρώτοι σκόρερ των νικητών Μπεγλόπουλος (με 17 πόντους και 3 τρίποντα) και ο Αβραμίδης (με 15 πόντους και 3 τρίποντα), ενώ δεν υστέρησε κανείς στο δεύτερο ημίχρονο. Από πλευράς ΑΟΚ ξεχώρισε ο Γιαννουζάκος (15 πόντοι με 3 τρίποντα) και ο Μάντσος (12 πόντοι με 2 τρίποντα).

Πολύ καλή ήταν η διαιτησία των έμπειρων Ταρενίδη Στ. και Μελανίδη Μ.
Το άλλο Σάββατο (13/5) διεξάγεται ο δεύτερος τελικός στο ΔΑΚ Αριδαίας και με νίκη του ΦΟΑ παίρνει το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Γ' Εθνική. Σε αντίθετη περίπτωση θα γίνει και τρίτο παιχνίδι ξανά στη Βέροια.

 
 
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ:1ο(14-14), 2ο(38-27), 3ο(53-44), 4ο(64-67)

ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ (Τούσας): Τρομπούκης 9, Ουσουλτζόγλου 8, Χρυσάφης, Γκανάς 6(2), Ορφανίδης, Βοργιατζίδης, Καπνάς 6(1), Παπουλίδης 2, Μάντσος 12(2), Λέφας 6, Γκεκόπουλος, Γιαννουζάκος 15(3).

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Αμπάρης, Κανονίδης 2, Σαμαρτζίδης, Τοπαλίδης 14, Μπεγλόπουλος 17(3), Αργυρός, Αβραμίδης 15(3), Αμανίδης, Μακρόπουλος 7(2), Στρέπκος 2, Τζάτσης 10(2).
 
 
 
 
 
απο το foaridaias.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *