Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Ξεκινούν οι αιτήσεις για το ΚΔΑΠ της ΔΗΚΕ Αλμωπίας

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΔΑΠ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε.Αλμωπίας

Ξεκινούν οι αιτήσεις στο πλαίσιο της Δράσης «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» για τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών.

Για τη φετινή χρονιά η διαδικασία για την υλοποίηση της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» αρχίζει νωρίς μέσα στον μήνα Μάιο με στόχο να ολοκληρωθεί με την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων εντός του μηνός Ιουνίου.

Για την απασχόληση των παιδιών σχολικής ηλικίας στο ΚΔΑΠ της ΔΗ.Κ.Ε.Αλμωπίας, η νέα πρόσκληση θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ ΑΕ (www.eetaa.gr) εντός του Μαΐου.

Βασική προϋπόθεση συμμετοχής και κατάθεσης της αίτησης, είναι να έχει υποβληθεί η Φορολογική Δήλωση 2016 που αφορά τα εισοδήματα της περασμένης χρονιάς και να έχει εκδοθεί η Πράξη Προσδιορισμού Φόρου ώστε να υπολογιστούν τα εισοδήματα.

Στην κατάθεση αίτησης απαιτούνται οι αριθμοί ΑΦΜ και ΑΜΚΑ καθώς και το ΑΜΚΑ των παιδιών για τα οποία θα γίνει η αίτηση.

Όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα περιγράφονται αναλυτικά στην πρόσκληση, αλλά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται και από το προσωπικό στη δομή ΚΔΑΠ στο τηλ. 2384023920


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε.Α.

ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *