Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Φιλικά παιχνίδια της ακαδημίας ΦΟΑ Volley κοριτσιών

Μεγάλη μέρα το Σάββατο 13/5 για τα κορίτσια του τμήματος βόλεϊ του Φ.Ο. Αριδαίας, καθώς πραγματοποίησαν την παρθενική τους εμφάνιση σε φιλικά παιχνίδια εκτός έδρας απέναντι στον Ίκαρο Έδεσσας. Κύρια χαρακτηριστικά σε αυτή τη συνάντηση ήταν το πάθος, ο ενθουσιασμός και η χαρά που έδειξαν τα κορίτσια καθ' όλη τη διάρκεια των αγώνων. 
 
Οι αθλήτριες του ΦΟΑ εξέπληξαν ευχάριστα τους παρευρισκόμενους αλλά και τους προπονητές τους με την απόδοσή τους, λαμβάνοντας υπόψη ότι είναι η πρώτη χρονιά λειτουργίας του τμήματος. Στην αποστολή συμμετείχαν 36 αθλήτριες από Β' Δημοτικού εώς Β' Γυμνασίου.

Το επόμενό τους παιχνίδι είναι στο γήπεδο της Αριδαίας με την αντίστοιχη ομάδα της Έδεσσας το Σάββατο 27/5 στις 11 π.μ..

Στόχος της ομάδας για φέτος είναι να πραγματοποιηθούν κι άλλοι αγώνες με ομάδες των Γιαννιτσών και της Σκύδρας, ώστε να αποκτήσουν οι αθλήτριες εμπειρίες και να γευτούν τη χαρά του παιχνιδιού!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *