Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Το 6o Φεστιβάλ Πόζαρ 2017 έρχεται μέσα στη φύση

Το 2011 ο σύλλογος Νέων Λουτρακίου – Πέλλας, με αγάπη για το μαγευτικό τοπίο των λουτρών Πόζαρ και με πάθος για την μουσική δημιούργησε το Φεστιβάλ Πόζαρ.

Μια μεγάλη γιορτή μέσα στη φύση με ολοήμερες δραστηριότητες που καταλήγουν σε βραδινές συναυλίες κορυφαίων καλλιτεχνών. Όλα αυτά πλαισιώνονται από την απαράμιλλου κάλλους περιοχή η οποία είναι χτισμένη στις όχθες του θερμοπόταμου που την διασχίζει.

Τα ιαματικά, θερμά νερά που αναβλύζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια από τα βουνό και δημιουργούν ένα εντυπωσιακό τοπίο βουνού και δάσους συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για το φεστιβάλ του βουνού και της πηγής, το Φεστιβάλ Πόζαρ!


Στη φετινή διοργάνωση έως στιγμής έχουν ανακοινωθεί ότι θα συμμετέχουν οι εξής καλλιτέχνες και μουσικά σχήματα:
Γιώτα Νέγκα, Νατάσα Μποφίλιου, Στέλιος Ρόκκος, Τζίμης Πανούσης,ΤΒΑ, Χατζηφραγκέτα




Διοργάνωση: Σύλλογος Νέων Λουτρακίου
Οργάνωση και εκτέλεση παραγωγής: KazandB concerts
Πολιτιστικός Οργανισμός "Επί Σκοπόν" || Art Factory
Τηλ.Επικοινωνίας:
2310.510081 6973.65.8182 Cosmote 6949.28.8192 Vodafone
ΔΙΑΜΟΝΗ
Παροχή για τους συναυλιομάχους: Δωρεάν Camping σε χώρο εκτός αλλά παραπλήσιο του συναυλιακού, με νερό και ίσκιο, εντός της Λουτρόπουλης
Προσφορά για τους συναυλιομάχους:
Από 20€ την ημέρα το δίκλινο δωμάτιο σε ξενώνες της περιοχής.
Από 30€ την ημέρα το δίκλινο δωμάτιο σε ξενοδοχεία της περιοχής.
~Η περιοχή έχει δυναμική 4.500 κλινών, τουλάχιστον~
------------------------------
ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ υπάρχει σημείο πώλησης φαγητού και ποτών σε προσιτές φεστιβαλικές τιμές, όπως και εστιατόριο, καφετέρια και μπαράκι, συνεργαζόμενα του φεστιβάλ, εντός του συγκροτήματος των Λουτρών Πόζαρ.

Ψιλικατζίδικα, super market, φαρμακεία, ταβέρνες, μπαράκια, clubάκια στο Λουτράκι (2χλμ), Όρμα (3χλμ) και φυσικά στην Αριδαία (13χλμ) και την Έδεσσα (32χλμ).

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *