Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Νέο καφεκοπτείο Coffee Island στην Αριδαία

Η Coffee Island ανακοινώνει με χαρά τη λειτουργία του νέου καφεκοπτείου της στην πόλη της Αριδαίας. H ελληνική εταιρεία Coffee Island αριθμεί ήδη 358 καφεκοπτεία σε όλη την Ελλάδα, το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά και την Κύπρο, προσφέροντας στους πελάτες της μοναδικές γευστικές εμπειρίες.



Στο καφεκοπτείο Coffee Island που βρίσκεται στην Πλατεία Αγγελή Γάτσου 7 στην Αριδαία μπορείτε να απολαύσετε καθημερινά τους αγαπημένους σας καφέδες και ροφήματα. Για εσάς που θέλετε να απολαμβάνετε τον αγαπημένο σας καφέ και στο σπίτι σας, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του καταστήματος θα σας βοηθήσει να επιλέξετε την ποικιλία καφέ (ελληνικού, φίλτρου, espresso) που σας αρέσει.



Το καφεκοπτείο Coffee Island διαθέτει μεγάλη ποικιλία Specialty Coffees, οι οποίοι παράγονται από συγκεκριμένες φάρμες και παραγωγούς. Καλλιεργούνται σε ιδανικό μικροκλίμα, προσφέροντας γεμάτη γεύση, μοναδικά αρώματα και υψηλή καθαρότητα.



Στα καφεκοπτεία Coffee Island που συνδυάζoυν την ατμόσφαιρα ενός παραδοσιακού καφεκοπτείου και ενός espresso bar oποιαδήποτε στιγμή της ημέρας μπορείτε να απολαύσετε μια μεγάλη γκάμα ροφημάτων καφέ φίλτρου, ελληνικού ή espresso και τσαγιού.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *