Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Σοκ στο ΑΠΘ. Εντοπίστηκε πτώμα γυναίκας σε κτίριο της Πολυτεχνικής Σχολής

Το πτώμα μίας γυναίκας εντοπίστηκε από εργαζόμενο στο υπόγειο κτιρίου της Πολυτεχνικής Σχολής στο ΑΠΘ. Σε εξέλιξη οι έρευνες



Αντιμέτωπος με ένα μακάβριο θέαμα ήρθε ένας εργαζόμενος του ΑΠΘ περίπου στις 11 το πρωί, όταν ανακάλυψε το πτώμα μίας γυναίκας σε υπόγειο κτιρίου της Πολυτεχνικής Σχολής.



Αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία και στο σημείο πήγε κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής, ενώ αναμένεται ιατροδικαστής.

Η πρώτη εικόνα δεν δείχνει εγκληματική ενέργεια. Ο θάνατος της γυναίκας ηλικίας 35-40 ετών, αγνώστων λοιπών στοιχείων, πρέπει να ήταν πρόσφατος και έχει αφρούς στο στόμα που συνήθως είναι ένδειξη θανάτου από πνευμονικό οίδημα.

Στον χώρο αυτό έβρισκαν καταφύγιο συχνά άστεγοι και καθώς υπάρχουν διάφορα αντικείμενα επίσης εικάζεται ότι μπορεί να πρόκειται για μία άστεγη γυναίκα που είχε αιφνίδιο θάνατο από παθολογικά αίτια, καθώς ούτε σύνεργα ναρκωτικών βρέθηκαν δίπλα της, ωστόσο είναι πολύ νωρίς ακόμα για να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα.

Ο ιατροδικαστής που πήγε στο σημείο δεν είδε ούτε εκείνος ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας και έτσι πλέον περισσότερο φως για τα ακριβή αίτια θανάτου της γυναίκας αναμένεται να δώσει η νεκροψία-νεκροτομή και οι απαραίτητες ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις που θα ακολουθήσουν.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *